نوشته شده توسط : مهدی پور

مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت:به علت وجود کشتار گاههای سنتی در شرق گیلان مردم این شهرستانها در پیشگیری از تب کنگو بیشتر مراقب باشند.

دکتر علی معافی بشری افزود: در مرکز و غرب گیلان دامها به صورت کاملا صنعتی کشتار می شوند وهر گونه  ویروسی در سردخانه  کشتارگاهها از بین می رود،اما به علت مقاومت های بیهوده، کشتار دام در شهرستانهایی نظیر رودسر و لنگرود به صورت سنتی است که مردم این شهرستانهادر پیشگیری از تب کنگو بیشتر مراقب باشند.

وی تصریح کرد:باید قبل از مصرف گوشت،24ساعت باید در یخچال نگهداری شود و کسانی که با دام و لاشه دامها در تماس هستند از تجهیرات ایمنی استفاده کنند.

کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده‌است که ازطریق گزش کنه ویا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.این بیماری اولین بار در سال ۱۹۴۴ در کریمه اوکرائین شرح داده شد ونام تب خونریزی دهنده برای آن اعلام شد.

منبع : گیلان آنلاین




:: برچسب‌ها: خبرهای تازه, اخبار گیلان
تاریخ انتشار : ۱۳٩۱/۳/٢٥ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.