نوشته شده توسط : مهدی پور

سبزى کوکو
براى 5 تا 6 نفر

مواد لازم

1_ تره و جعفرى _ یک کیلو

2_ پیازمتوسط _ 1 بته

3_ تخم مرغ _ 6 تا 7 عدد

4_ نمک و فلفل و زردچوبه _ به اندازه کافى

5_ جوش شیرین _ یک قاشق چایخورى

طرز تهیه

سبزى را با دقت تمیز مىکنیم و مىشوئیم, پیاز را هم پوست گرفته, مىشوئیم و در صافى مىریزیم تا آب آن کاملا گرفته شود. سبزى و پیاز را با هم ریز خرد مىکنیم. تخم مرغ ها را در ظرفى مىشکنیم و هم میزنیم. نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را اضافه مىکنیم و سبزى ریز شده را در مایه مىریزیم و مخلوط مىکنیم. آنگاه مقدارى روغن در تاوه مىریزیم و روى آتش مىگذاریم تا روغن داغ شود. بعد مایه را داخل روغن مىریزیم و روى آن را با پشت قاشق صاف مىکنیم و در آن را مىگذاریم و حرارت را ملایم مىکنیم. اگر وسیله داشته باشیم روى در تاوه مقدارى آتش مىریزیم تا زیر و روى کوکو یکنواخت برشته شود, بعد آنرا لوزى یا چهارقاچ مىبریم. اگر روى تاوه آتش نگذاشتیم, صبر مىکنیم تا کوکو خود را بگیرد و یکطرف که برشته شد آن را مىبریم و به طرف دیگر برمىگردانیم تا طرف دیگرش هم برشته شود. این کوکو را مىتوان در فر هم تهیه نمود. مقدارى روغن در ظرف نسوز مىریزیم وظرف را داخل فر مىگذاریم تا داغ شود. مایه را در ظرف مىریزیم و آن را درباز در طبقه پائین فر و در حرارت 350 درجه قرار مىدهیم. سه ربع تا یکساعت صبر مىکنیم تا کوکو پف کند و زیر و روى آن برشته شود




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩۱/٢/۱٢ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.