نوشته شده توسط : مهدی پور

سلام خدمت شما عزیزان رشته و خشکار از شیرینی های گیلان می باشد که معمولا در ماه مبارک رمضان پخت مشود وعلاقه مندان زیادی دارد در این جا عکسهایی از پخت آن را براتون آماده کردم که امیدوارم پپسندید.

مک


منبع : خبر گزاری فارس




:: برچسب‌ها:
تاریخ انتشار : ۱۳٩٠/۸/٢٧ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.