نوشته شده توسط : مهدی پور

رشه آش (آش ترش)

در گیلان برای خانمهای باردار این آش را درست می کنند.


مواد لازم:

سبزی آشی یک کیلوگرم

برنج دو پیمانه

باقالای مازندرانی تازه یک کیلوگرم

سیر 1/5 بوته

آبغوره 2 تا 3 لیوان

گوجه سبز 500 گرم

نعناع و خالواش (سبزی محلی) یک استکان

نمک و زردچوبه و آب و روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:


سبزی ها که شامل: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و نعناع هستند را بعد از پاک کردن و شستن ریزخرد می کنیم. برنج را شسته و چند ساعت می گذاریم خیس بخورد،

سپس پخته و با گوشتکوب له می کنیم. باقلا را به همراه پوست دوم جداگانه می گذاریم در آب بجوشد.

وقتی کمی جوشید برنج و سبزی و دیگر مواد و ادویه جات را اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن آلوچه ها را نیز اضافه می کنیم.

سیر را در روغن سرخ کرده و نعناع و خالواش را به آن اضافه می کنی و کمی تفت می دهیم. مقداری از سیر داغ را در آش ریخته و بقیه را برای روی آن نگه می داریم.
آش را به همراه ماهی شور و تربچه سرو می نمایند.

تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩٤/۱٢/٤ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.