نوشته شده توسط : مهدی پور

ﻭﻭﺯﻩ ﺩﻟﻪَ(ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺗﻮﭘﺮ)


ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺪﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ(ﺑﺎﭘﻮﺳﺖ) ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯾﯽ ﻭﺳﻂ ﺁﻧﺮﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺪﺍﻥ ﻧﻤﮏ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺳﺮﺥ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .

ﺳﭙﺲ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻃﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﯾﮏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﺍ ﺗﮑﻪ ﺗﮑﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﮐﻮﺑﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼً ﻟﻪ ﺷﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺭُﺏ ﺁﻟﻮﭼﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ . ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ.

تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)


...




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩٤/۱٠/٢٢ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.