نوشته شده توسط : مهدی پور

خرش حلوا

مواد لازم:

آرد برنج الک شده 2 پیمانه
آرد گندم الک شده 2 پیمانه
خرش(سبزی محلی) خرد شده 2 پیمانه
شکر 4 پیمانه
کره 500 گرم
آب به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد برنج و گندم را مخلوط می کنیم و در تابه با کره تتفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس سبزی را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و باز تفت می دهیم. شکر را با مقداری آب می جوشانیم تا شربت غلیظی شود. سپس آن را در آرد ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم. سینی مناسبی را چرب کرده و مواد را در آن پهن می کنیم. قطر تقریبی 1/5 سانتیمتر باشد. رمواد را می گذاریم تا کاملا سرد شود. سپس به صورت مربع یا لوزی برش می زنیم و در ظرف در دار نگهداری می کنیم.

برگرفته از تنها کتاب نفیس آشپزی سنتی گیلان "کدبانوی گیلان" از انتشارات کدیور در 256 صفحه تمام رنگی

تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)


...




:: برچسب‌ها: شیرینی های گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩٤/۱٠/۱٩ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.