نوشته شده توسط : مهدی پور

************

لونگی مرغ و ماهی از غذا‌های محلی منطقه ویلکیج ، تالش و استارا میباشد.


مواد لازم

ماهی سفید 1عدد،

مغزگردو ساییده شده 250 گرم،

پیاز سرخ شده 6 قاشق غذاخوری،

سبزی معطرخرد شده 8 قاشق غذاخوری ،

آبغوره نصف استکان،

رب ازگیل و رب گوجه فرنگی به مقدار لازم،

نمک ، فلفل و گلپر مقداری،



طرز تهیه :


ابتدا فلس ماهی را گرفته شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را تمیز بشویید سپس رب ازگیل و رب گوجه فرنگی را به تمامی سطح ماهی بمالید و به مدت 5 الی6 ساعت در یخچال قرار دهید ، پس از مدت زمان سپری شده ، در ظرفی گردوی اسیاب شده ، سبزی‌های معطر و محلی شامل (نعناع ، پونه ، گشنیز ، رب اناز ، رب ازگیل ، نمک ، فلفل و دارچین و تفاله پیاز ( پیاز رنده شده و آب گرفته شده) را ریخته با قاشق مخلوط کنید و درون شکم ماهی را با این مایه آماده شده پر کنید و با سورن و نخی تمیز ( نخ کوک ) آن را بدوزید.
سینی فر رو چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 1 ساعت با حرارت 210 درجه سانتیگراد بپزد.( فر را از قبل روشن کنید).
بعد ازاینکه ماهی خوب پخت خیلی با احتیاط آنرا در ظرف مورد نظر خود چیده و نخ را از آن جدا کنید.

اگر از مواد داخل ماهی چیزی اضافه مانده میتوانید بعنوان تزئیین کنار ماهی بگذارید.
اکنون غذای شما آماده است و می‌توانید آنرا میل کنید.


منبع : http://forums.funpatogh.com/thread4894.h

جمع آوری و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)

 

 




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩٤/٢/۱٩ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.