نوشته شده توسط : مهدی پور

طرز تهیه ترش تره

مواد لازم:...

اسفناج ،برگ چغندر، گشنیز، تره ،جعفری ، شوید - ۱ کیلو رویهم

نعنا و خالواش تازه ( ازهر کدام نصف دسته ) (درصورت عدم دسترسی به خالواش از نعنا استفاده میکنیم ) - ۲۵۰ گرم

سیر - ۵ حبه

آب نارنج یا آبغوره - ۱/۲ پیمانه

آب - ۱ پیمانه

برنج - ۲ قاشق غذاخوری

روغن - ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ - ۳ عدد

نمک، فلفل ، زردچوبه - به مقدار لازم

دستور تهیه:

سیر را له کرده و در روغن تفت دهید.

سبزی ها را خرد کرده و در سیر کمی سرخ کنید.

آب و برنج را داخل سبزی بریزید و بمدت ۱ ساعت روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

تخم مرغها را در کاسه ای جداگانه می شکنیم و با چنگال زده تا از هم باز شوند.

تخم مرغها را بر روی سبزی پخته شده می ریزیم و زمانی که بست، خورش را هم می زنیم.

اجازه می دهیم تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.

با برنج و ماهی شور سرو می کنند.

تهیه و تنظیم :مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)


...




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩٢/٧/۱٧ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.