نوشته شده توسط : مهدی پور

کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است و از شیرینی های سنتی گیلان می باشد، که در هر قسمت از گیلان به سبک همان منطقه درست می شود.

این شیرینی بسیار خوشمزه که خمیر آن از آرد برنج و گندم می باشد و دارچین و مغز هل کوبیده و گردو که در بین این خمیر قرار دارد عطر بسیار خوبی به این شیرینی محلی می دهد.

مواد لازم :

آرد گندم

150 گرم (یک پیمانه)

کدو حلوایی پخته و له شده

یک پیمانه

تخم‌مرغ

یک عدد

شکر

نصف پیمانه

بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری

گلاب یا شیر

نصف پیمانه

گردو خرد شده

در صورت تمایل نصف پیمانه

دارچین، هل و روغن

به میزان لازم

طرز تهیه :

تمام مواد را باهم مخلوط کرده و می‌‌گذاریم نیم ساعت بماند، سپس به شکل دلخواه (یا دایره‌های کوچک) درآورده، در روغن سرخ می‌‌کنیم. در هنگام مصرف، می‌‌توانید کمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین کنید.


عکس : خانم معصومه مفیدی

منبع : وب سایت صدا و سیمای گیلان

وب سایت بیتوته




:: برچسب‌ها: شیرینی های گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩٢/٢/٥ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.