نوشته شده توسط : مهدی پور

این غذای ساده و آسون و خیلییییییی خوشمزه شمالیاست که بنده شما را به طرز تهیه اون دعوت میکنم تا یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای 4 نفر:

گوجه فرنگی رسیده قرمز خوشگل: 6، 7 تا درشت

سیر: 5 حبه ( بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین)

نمک، فلفل و زرچوبه

تخم مرغ: 2 تا

طرز پخت:

گوجه های سفت رو واسه این خورش استفاده نکنین.. با گوجه های رسیده و خوشرنگ (ترجیحا محلی و نه گلخونه ای) درست کنین..پوست گوجه ها رو اینجوری بگیرین و خردشون کنین.. سیر خرد شده رو با نمک و زرچوبه توی روغن طلایی کنین..

 

2 قاشق از سیرها رو توی یه ظرف کنار بذارین و تخم مرغها رو توی بقیه سیرها بشکنین و هم بزنین تا مخلوط بشه و ببنده.. حالا تخم مرغها رو هم بردارین و گوجه و اون سیری که کنار گذاشته بودین رو با هم برگردونین توی ظرف و نصف لیوان آب بریزین و درش رو بذارین تا گوجه ها خوب بپزه و له بشه

 

بعد از حدود یکربع، نمک و فلفل بزنین و خوب هم بزنین.(حواستون که هست..قبلا به سیرها نمک زدینا...گفتم که گفته باشم!!!)..این غذا رو ما تند دوست داریم..پس از فلفل غافل نشین!!

 

حواستون باشه که خشک نشه...این خورش باید کمی آب داشته باشه.در همین حدی که می بینین..تخم مرغها رو هم توش بریزین و مخلوط کنین.

 

با کته و ماهی شور یا دودی و سبزی خوردن ...به به...چه شود! البته ما هیچکدوم رو نداشتیم...با خیار خوردیم که اونم عالیه !! (ستاد روحیه دهی به خودمون!!) تازه هیچی هم واسه تزیین نداشتم از جمله حال و حوصله !!

 

منبع :http://hanichef.blogfa.com


...




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی, دانستنیها
تاریخ انتشار : ۱۳٩۱/٧/٢٠ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.