نوشته شده توسط : مهدی پور

مـــــــــواد لازم :
گوشت راسته کبابی :: نیم کیلو
پیاز درشت :: 1 عدد
گوجه فرنگی :: 4 عدد
چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :: 100 گرم
نمک و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا کره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی


طــــــــرز تهیه :


ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .


...




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی, کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩۱/٧/٢ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.