نوشته شده توسط : مهدی پور

مواد لازم :

- بادمجان نیم کیلو

- آب انار ترش 1/2 پیمانه

دانه انار سائیده 2 قاشق غذاخوری( در صورت تمایل )

- سبزى، نعناع و خالواش و چوچاق کاملاً ریز شده تازه یا خشک: 1 قاشق غذاخورى

سبزی‌های معطر مختص شمال ایران است ، بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید

- سیر، 5 حبه

- نمک و فلفل به اندازه کافى

- مغز گردوى سائیده شده 100 گرم

طرز تهیه:
 

ابتدا بادمجان ها را به سیخ کشیده روی شعله بزرگ گاز توری گذاشته ویا روی منقل با آتش زغال  کباب میکنیم . ( فر ، کباب پز ، مایکروفر، سولاردم ممنوع ) برای اینکه مطمئن شوید بادمجانها کاملا مغز پخت شده اند یا نه میتوانید با فرو  کردن یک چنگال تو بادمجانها امتحان کنید اگر کاملا نرم بود و وقتی بادمجانها هنوز آب داشتند بردارید و پوست کنده و با ساتور ریز کنید ، خوب ساتوری کنید آنگاه دو قاشق از همین بادمجانها را برداشته ( سعی کنیداز قسمت سر بادمجان که معمولا وقتی میپزد نسبت به جاهای دیگر بادمجان سفت تر است بردارید ) سپس این دوقاشق را با یک مشت چوچاغ و سه حبه سیر داخل مولینکس کرده و خوب له میکنیم آنوقت همه ی مواد را با هم خلوط کرده و نمک و فلفل را افزوده و خوب هم میزنیم . آنگاه در یخچال گذاشته تا سرد شود و بعد با هر غذایی دوست دارید میل کنید. پیشنهاد من اینه که با باقلا وابیج یا لوبیا خورشت بخورید با املت گوجه هم خوشمزه میشه .

 

توجه داشته باشید که با وجود مقدار گردو و انار یاد شده در لیست مواد لازم اینها هم مانند نمک و فلفل میتوانند به مقدار دلخواه استفاده شوند این بستگی به ذائقه شما دارد که ترش تر دوست دارید یا کم ترش گردو زیاد دوست دارید یا کم. میتوانید بسته به ذائقه خودتان این را تنظیم کنید .

منبع : وبلاگ املش بهشت گمشده




:: برچسب‌ها: غذاهای گیلانی
تاریخ انتشار : ۱۳٩۱/٤/٢٧ | نظرات ()
 
   
خدایا اگر ندانستم از تو چه بخواهم و از درخواست خودم حیران بودم ؛ تو مرا به آن چه صلاحم هست رهنمون باش.و دلم را بدانچه رستگاری من در آن هست؛متوجه فرماکه چنین کاری از توشگفت آور نیست و از کفایت های توناساخته نمی باشد.